Indicator Relay?

User Tag List

+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Indicator Relay?

  1. #1

    Join Date
    15-06-2009
    Location
    Nottingham
    Age
    24
    Posts
    5,440
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Indicator Relay?

    Right,

    Just went to get my Ipod out the car, unlocked the car and noticed all the n/s indicator bulbs aren't flashing, so put the lights on the dash and the used the stalk, is flashing fast (like there's a bulb out)...

    Thinking, Relay problem..?

    How much are relays (New,Scrappy), and is it worth me doing it myself (No mechanical knowledge, step by step guide link needed)..

  2. Remove Advertisements
    Corsa-C.co.uk
    Advertisements
     

  3. #2

    Join Date
    15-06-2009
    Location
    Nottingham
    Age
    24
    Posts
    5,440
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bump...

    Wouldn't need a step by step me thinks, Just looked under the bonnet and found the box with the torx screws...

    Anyone got any tips or niggles that they can help with?

  4. #3

    Join Date
    15-06-2009
    Location
    Nottingham
    Age
    24
    Posts
    5,440
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boom! Bump..

  5. #4

    Join Date
    03-01-2011
    Location
    Alsager
    Age
    22
    Posts
    104
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i have the same problem i find just sittin there with them on an they work fine after bout 5mins or so

  6. #5
    North West Organiser M1K3Y B's Avatar
    Join Date
    06-04-2009
    Location
    Blackpool
    Age
    23
    Posts
    47,148
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    If your sure its not just a bulb or fuse, there 20 quid from VX, easy as undoing aroind 6-8 torx screws and pulling the old one out then pushing the new one in
    North West Organiser
    Pew = Dead To Me

  7. #6

    Join Date
    15-06-2009
    Location
    Nottingham
    Age
    24
    Posts
    5,440
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wouldn't think its a bulb, as the rear, side and front indicators have all gone... Could be a fuse, but what would it be shared with (as all other lights work)

    Am going to have to drive round with it for a few days, am at work and the earliest I can get a relay is friday morning...

  8. #7
    Premier Member
    Join Date
    08-02-2011
    Location
    Weston-super-Mare
    Age
    23
    Posts
    181
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I know this sounds daft, but try ensuring that the rear bulb is sat in the housing properly. This happened to me recently, I also thought it was the relay. However I pulled the rear light off and unpicked it (after pulling out the relay and having a look at it). I tried wiggling the indicator bulb whilst having the Hazards on, and it seemed to work every now and then. After a bit more fiddling, it now all works again. It's worth a shot, and is far less hassle than uncovering the BCM module (were the indicator relay is located) to get at the relay.

  9. #8

    Join Date
    15-06-2009
    Location
    Nottingham
    Age
    24
    Posts
    5,440
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seems to have solved itself for the time being, will see how it goes in the morning whilst driving to work...

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts