Vauxhall Corsa-C Forum banner
721 - 731 of 731 Posts

·
Registered
Joined
·
26,926 Posts
Discussion Starter · #722 ·
Have taken another 2 days off this week to try and get it on the road.

Wasted 4 hours yesterday trying to find why the brake light fuse was blowing.
Turned out I'd done some "wiring" a few years ago and joined a random wore into the brake light wiring, duh!

Today was a lot more productive and probably doing more finishing touches than needed as haven't really run it up yet

However, can anyone tell me where on earth this pipe goes? Part number 24411313. Not sure if important as was sat in a box with a load of trims


Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
26,926 Posts
Discussion Starter · #727 ·
One of those moments of a designer justifying their job by designing a random part haha

Getting so close to MOT now. Wanted to start it up and run up for a bit Saturday before leaving work, typically didn't want to start. Think was looking too deep following the wiring I'd sorted, but a few minutes before finishing we think may have found actually out of fuel

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
26,926 Posts
Discussion Starter · #728 ·
We have insurance.
We have MOT.
We have tax.
WOOOOO!!

Had it running for a bit today aswell to try and find any leaks before it's first road test.
Typically oil leak, think was coming from crankshaft sensor. Hopefully hit if sealant has sorted it
Other than that it's pretty much ready to go! Tapatalk Cloud - Downlaoad File petal_20220113_225347.mp4

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
26,926 Posts
Discussion Starter · #730 ·
Will get round to that
It last saw the road May 2008.
That was until this morning was only briefly 200yds up the road.
Drove quite nicely!! But it's still seems unhappy at idle and engine management light now on checked with Delphi and no codes in engine, but codes for fuel level sensor (has dropped massively overnight, may have to redo a previous repair where extended wiring) and exterior temp sensor. But wouldn't think would bring engine light on.
Day off tomorrow so try and get oil leak sorted and try opcom to see if that pulls any codes.

Attached video is under bonnet of when had it idling once warmed uphttps://cloud.tapatalk.com/s/61e1f3d7d37ea/petal_20220114_220507.mp4

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
26,926 Posts
Discussion Starter · #731 · (Edited)
Well spent morning off at work on the beast.
"reshaped" passenger rear arch so doesn't hit the coilover. And thats about where the success finished

Thought the oil leak was from sump so removed and resealed.
Attempted fitting different front disc that might work with brembos, didn't work
Managed to get opcom working and could see codes that work laptop didn't. Various codes so cleared.

Started it up.
Engine warning light on and oil leak on floor

Codes back are 0130 and 0135, O2 sensor and O2 sensor heater.
I'd checked the fuses when had brake light issue so think they OK.
Only stupid idea in my head is that I've somehow got the plug on the wrong way round, which is why fault with both circuits on connector, but thats a guess at the minute.

And oil leak looks like coming from my home made blanking plate

Have come so far to get to this point and now it's just pissing me off lol

Oh, forgot to mention that heard and air sucking, and found that sounds like sucking air in around injector number 4. Just another thing to add to the list
 
721 - 731 of 731 Posts
Top