Vauxhall Corsa-C Forum banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
92 Posts
Discussion Starter #1
Bit of water where the spare tyre sits...checked the rubber grommet and thats ok....any ideas?
John
 

·
Registered
Joined
·
1,060 Posts
xjrjohn said:
Bit of water where the spare tyre sits...checked the rubber grommet and thats ok....any ideas?
John

rear light clusters..


had this onmine, the foam gasket on the rear light cluster had become ****ed and was lettin water in..

i just siliconed it up and was fine.
 

·
Registered
Joined
·
92 Posts
Discussion Starter #3
scottb said:
xjrjohn said:
Bit of water where the spare tyre sits...checked the rubber grommet and thats ok....any ideas?
John

rear light clusters..


had this onmine, the foam gasket on the rear light cluster had become ****ed and was lettin water in..

i just siliconed it up and was fine.
Ta I ll have a look tomorrow
John
ps maybe the screws (does it have them?) on the cluster wants tightening?
 

·
Registered
Joined
·
1,060 Posts
xjrjohn said:
scottb said:
xjrjohn said:
Bit of water where the spare tyre sits...checked the rubber grommet and thats ok....any ideas?
John

rear light clusters..


had this onmine, the foam gasket on the rear light cluster had become ****ed and was lettin water in..

i just siliconed it up and was fine.
Ta I ll have a look tomorrow
John
ps maybe the screws (does it have them?) on the cluster wants tightening?
take it off and make sure the foam gasket is sittin right...

cluster is only on with a couple of torx
 
1 - 4 of 4 Posts
Top