Czy Corsa C ma CAN-BUS czy nie?
Powiedziałem, że Corsa D jest jedynym, który ma CAN-BUS, a nie C.
Dzięki
Powiedziałem, że Corsa D jest jedynym, który ma CAN-BUS, a nie C.
Dzięki
Czytałem na VxOn, że jeśli masz 6 przycisków na kierownicy, to jest to pół CanBus, ale jeśli masz 4 przyciski i 2 kółka przewijania, to jest pełny...? Może to dotyczy tylko innych samochodów w gamie?Od 8/2004 wszystkie corsa c są can bus. Najłatwiej to sprawdzić po radiu, jeśli jest to radio 2-cyfrowe, np. cd30, to jest can bus
Jeśli chodzi o tid/mfd, astra g nie jest can bus, wyświetlacz będzie działał, ale nieprawidłowo. Ponieważ twój jest can bus, wyświetlacz jest zakodowany do oem hu (tylko niektóre modele)
Nie ma realnej korzyści z montażu astra g tid/mfd, chyba że jest to nawigacja, wyświetlacze gid i cid będą musiały być ponownie okablowane, aby działały w corsa, co nie jest łatwe, ale wykonalne
Więc chodzi o mnie? Corsa to mój 2006, albo .. po liftingu, ma inne radio, CD 30 mp3.odpowiedziałem ci w twoim wątku 1800sriy
wolfox. spójrz w innym wątku 1800sriy, zobaczysz wyświetlacz, którego potrzebujesz. Po uzyskaniu właściwego wyświetlacza możesz aktywować BC za pomocą tech 2, spójrz tutaj. http://www.corsa-c.co.uk/forum/showthread.php?t=158299